Cea mai corecta harta

 1. ‹ Older
 2. acum 3 ani
  Edited acum 3 ani by JonCosta

  in harghita covasna e nevoie de sector privat ,ca de bugetari e plin si crede-ma ca la mine in sfantu e plin de institutii publice ! nu de alte institutii publice e nevoie aici ci de sector privat in covasna si harghita!

 3. Daca tot nu sunt atat de importante capitalele eu propun asa:
  Rahova, Poarta Alba, Jilava, Gherla.
  Lista se gaseste mai jos:
  http://ro.wikipedia.org/wiki/Lista_penitenciarelor_din_Rom%C3%A2nia

 4. Edited acum 3 ani by JonCosta

  da e buna gluma radu :),dar tot braila-galati-tulcea vor face legea prin sud-est !

  -image-

 5. Daca cei care au venit cu ideea asta stiau ceva geografie ar fi stiut ca o buna parte din actuali constanteni au radacinile in judetul tulcea si ca daca in loc sa stabileasca braila capitala ar fi fost pusa tulcea mai mult ca sigur Constanta nu ar fi facut opozitie la ideea asta ci doar ar fi afirmat dezinteres.

 6. atunci de ce tulcea a facut trilaterala cu braila si galati si nu a facut bilaterala cu constanta ? cred ca tulcenii au clar interese comune cu braila si galati si mai deloc cu constanta !

 7. Edited acum 3 ani by StefanBadita
  1. Prin mai toată istoria, Tulcea a fost dată la Galați....
  2. Mai multe șanse de dezvoltare ai pe axa Iasi-Galati-Tulcea, Craiova-Bucuresti-Galati-Tulcea, Brasov-Focsani-Galati-Tulcea, decât pe Constanța-Tulcea.....
  3. Regiunile propuse de mine au suprafața și populația, aproximativ egale. Sunt în jurul celor mai mari 8 orașe ale României (astfel încât se evită certurile între orașele mijlocii... ca de exemplu Aradul, Bacăul, Buzăul și Sibiul, cu o populație aproximativ egală, între 100.000 și 150.000 și cu mai toate criteriile pentru a căpăta și ele regiune....
  4. Secuii vor fi împrăștiați și astfel, pe viitor vor zbura din parlament partidele pe criterii naționale și cu agende de secesiune.....

  UITATI AICI, PROPUNEREA MEA, CU DE TOATE!!!

  -image-

 8. Edited acum 3 ani by JonCosta

  stefanbadita daca te uiti si la hartile mele anterioare si la harta ta toate sunt modificari medii ale hartii propuse de Psd ! nu propui nici tu ceva foarte diferit ! dar judetele nu se vor modifica caci e prea complicat ! dar pe harta ta cel mai rau faci in zona secuilor unde eu locuiesc si nu ca ii iubesc pe secui dar chiar nu poti sa faci asta !

 9. JonCosta ..sigur nu ai o zi rea ca nu ti am facut nimic sa ma injuri asa..dar ma rog..Eu nu ti mai zic nimic referitor la Regionalizare..te las pe tine..
  Dar la fel te rog sa nu mai comentezi nimic despre Bulgaria..ok?
  Mi se pare un troc cinstit

 10. Find this post JonCosta stefanbadita daca te uiti si la hartile mele anterioare si la harta ta toate sunt modificari medii ale hartii propuse de Psd ! nu propui nici tu ceva foarte diferit ! dar judetele nu se vor modifica caci e prea complicat ! dar pe harta ta cel mai rau faci in zona secuilor unde eu locuiesc si nu ca ii iubesc pe secui dar chiar nu poti sa faci asta !

  Jon, uite bine harta mea, apoi vezi ceea ce a propus PSD....

 11. E o inventie pur politica.
  uite si parerea primarilor din dobrogea
  http://www.dezvaluiri.ro/politic/politic/491736-primarii-judetelor-constanta-si-tulcea-cred-in-regionalizare-descentralizare.html

 12. Edited acum 3 ani by JonCosta

  stefanbadita :ok e diferit dar in zona secuilor e inacceptabil ce faci ! constanta prelungita cu ialomita si calarasi imi place si mie ! timosoara pana la alba iar e interesant ! dar punctul inacceptabil e la secui ! acolo ce faci ? cum te aperi ?

 13. Edited acum 3 ani by JonCosta

  radu123456 nu ai si pareri acolo din delta si zona aferenta (tulcea,mineri,nufaru,somova,sulina,chilia veche,isaccea,jijila,maliuc ,cetalchioi etc. ) ! delta si zona dunarii au alte interese decat constanta si comunele tulcene rupte de dunare si delta ! de acolo as vrea sa vad pareri dar uite o sa le caut intr-o zi !

 14. Edited acum 3 ani by JonCosta

  brasovean aici pe forumul daca mai postezi sa nu aud de brasov ! bulgaria nu ma intereseaza ! vreau sa discut de alte regiuni caci romania e un pic mai mare decat judetul centru ,parca asa era ultima data cand am verificat asta !

 15. Bine Jancosta ..dar la fotbal am voie sa tin cu Brasovul?

 16. Edited acum 3 ani by JonCosta

  astept si alte proiecte daca mai sunt prin romania sa le pun harta ! stefanbadita mai sunt altele prin zona dunarii de jos ? ma intereseaza si personal pentru ca acolo o sa am casuta de vacanta pe viitor si e zona mea preferata din romania ! regionalizarea inseamna proiecte nu sa ne batem cu pumnii in piept pe harti si capitale ! poate am dedus eronat dar stefanbadita parca esti galatean dupa harta ta nu ? :)

  -image-

 17. Edited acum 3 ani by danutz027

  Harta viitoarelor autostrazi dezavantajeaza anumite orase, care contribuie serios la PIB-ul Romaniei si care au un flux foarte mare de trafic.
  Cine a conceput-o nu sa gandit deloc la trafic-costuri-durata constructiei... a venit UE, a tras cateva linii pe harta si a zis ca aici trebuie sa fie autostrazi si noi trebuie sa facem cum zic ei? chiar ne este greu sa negociem finantarea pe alte rute?... oameni buni daca nu gandim umpic degeaba ne mai chinuim sa facem ceva (daca nu gandesti inainte sa faci ceva e ca la loto, poate-i utila autostrada poate nu)... a analizat cineva fluxurile de trafic? a analizat cineva costul si durata constructiei? ...
  -image-

 18. Edited acum 3 ani by JonCosta

  categoric autostrada timisoara-sibiu-bucuresti-constanta va fi prima gata si cea mai importanta din romania ! va fi aorta ca sa spun asa ! mai ramane doar tronsonul pitesti-sibiu sa se contracteze si cu asta basta ! nu tre sa fi expert sa observi ca aceasta autostrada e vitala pentru romania si nu alta !! odata cu intarea serbiei un ue lucru care tocmai anul asta pare a fi posibil odata cu colaborerea guvernului de la belgrad cu cel de la kosova cautostrada timisoara -orsova care e pe harta asta pica ! pe harta mea nu mai exista ! dar trebuie un pic de gandire mai de ansamblu nu doar de la poalele tampei ca sa intelegi asta !! dupa ce aceasta autostrada (timisoara-sibiu-buc-ct) va fi gata trebuie plecat de la cluj spre moldva in opinia mea si nu spre brasov ! numai asa se poate ridica si moldova ca sa nu mai subventionam noi aceasta regiune ! autostrada intre transilvania si moldova va extinde occidentul spre est !

  -image-

 19. Traficul pe DN1(Bucuresti-Brasov) este de 40.000 masini pe zi este cea mai circulata ruta din tara, iar traficul de masini pe valea Oltului este de 12.000 masini...
  Costul pt realizarea autostrazi pe Valea Oltului este de 4 miliarde de euro si durata de executie este estimata la 4-5 ani... costul autostrazi Brasov-Comarnic este de 1,2 miliarde de euro, iar costul Brasov-Sibiu 1 miliard de euro cu un timp de executie de 2-3 ani

 20. Peste 20 de ani...abia atunci Romania va avea 3 miliarde sa cofinateze cele 2 autostrazi...pana atunci iok iok....
  Abiia peste 10 ani o sa cidculqm din Granita la Constanta..pe autostrada si atunci pe undeva pe Valea Prahovei...
  Nepotii mei daca vor mai fi in tara nu vor prinde construita autostrada pe Valea Oltului Danutz..
  Costul estimativ al autostrazii este de 4 miliarde....nu exista un proiect tehnic ..iar singurele studii pedologice sunt facute pentru calea ferata..si raspunsul lor a fost ..nu faceti cale ferata pe acolo.
  Ceausescu ..care cand era la putere muta muntii s a lasat batut.....asa ca dupa ce se va face un studiu tehnic ..platit de romani bineinteles..o sa zica se va face dar mai incolo..
  In schimb Podul de Vidin e functional din iunie..iar prostii de bulgari deja au plecat cu autostrada spre el.

 21. pe valea prahovei sunt in general autoturisme, iar pe sibiu pitesti procentul de camioane e mult mai mare.
  dar VP are sustinere/presiune politica mult mai mare, cum o sa ajunga bastani din bucuresti la vilele de la munte cat mai repede?

 22. Newer ›

sau Inregistrare pentru a raspunde!